گفت و گو با علی انصاری رتبه3 کنکور ریاضی 99

 

گفت و گو با علی انصاری رتبه 3 کنکور ریاضی 99

 

پدرم لیسانس کشاورزی دارد و هم اکنون کارمند داروسازی ثامن است.
مادرم نیز فوق تخصص عفونی دارد و در حال حاضر پزشک متخصص عفونی میباشد.

دوره دبیرستان و راهنمایی را در مدرسه هاشمی نژاد 1 که تیز هوشان است سپری کردم.

در دبیرستان دو سال مدال نقره در المپیاد کامپیوتر کسب کردم..

 علی انصاری درخصوص روش مطالعه دروس مختلف بیان کرد:

حسابان، هندسه و گسسته نقاط قوت من بودند.؛ من در دو سال اول دبیرستان در المپیاد ریاضیات گسسته(رشته کامپیوتر) شرکت کرده بودم و رتبه دوم را هم کسب کردم ،به همین جهت این درس نقطه قوتم بود و آمادگی بالایی در این درس داشتم.

در درس هندسه نیز سعی کردم سوالات با سطح دشواری بالا را بسیار حل کنم و مهمترین دلیل نقطه قوت من در این درس زدن تست تعداد بالا بود.

برای درس حسابان هم مهمترین ویژگی درسی من عدم نگاه به پاسخنامه بود و آنقدر تمرین و ممارست میکردم تا بتوانم سوال را حل کنم و با حل تست تعداد بالا در این درس توانستم حسابان را به نقطه قوت خود تبدیل کنم.

درس فیزیک نیز دیگر نقطه قوت من بود. من در درس فیزیک همان روش ریاضی را داشتم و به پاسخنامه به هیچ عنوان نگاه نمی کردم و سعی میکردم همواره این نکته را رعایت کنم هر چند در بعضی موارد که به جواب نهایی نمی رسیدم و یا جواب من با جواب مولف فاصله داشت، از لحاظ روحی به هم می ریختم.

مهمترین فاکتور من در قوی بودن درس های ذکر شده انجام تست تعداد بالا بود.
در مقابل در درس دین و زندگی به دلیل عدم اختصاص وقت کافی من با چالش زیادی روبه رو بودم. (به دروس عمومی اوایل وقت کمی اختصاص میدادم)اما از یک جایی به بعد با تصویر سازی و ارتباط برقرار کردن با خط به خط درس ها توانستم به درصد لازم و مطلوب خود دست پیدا کنم.

در درس ادبیات نیز با این مشکل عدم اختصاص وقت کافی مواجه بودم اما به مرور با ارتباط مطلوب برقرار کردن باقرابت معنایی و انجام تست زیاد توانستم مشکل خود را در این درس مرتفع کنم.

نقش اولیا

قبل از تعطیلی مدارس و کرونا ازصبح تا ظهر را در مدرسه بودم و از ظهر تا شب را در کتابخانه به درس خواندن مشغول بودم . شرایط خوب و بستر مناسب برای درس خواندن مرا خانواده در  خانه محیا می کردند تا بتوانم با تمرکز به درس خواندن بپردازم.
اگر در آزمونی افت تراز داشتم خانواده به من دلگرمی میدادند. و مرا به ادامه مسیر و عدم خستگی سوق می دادند.

حفظ روحیه در شرایط سخت

چون به سوالات بدون نگاه کردن به پاسخنامه جواب میدادم وقتی به سوالاتی میرسیدم که نمی توانستم حل کنم خسته و مایوس می شدم اما بعد از کمی استراحت و موزیک گوش دادن دوباره با این مشکل کنار میامدم و مسئله را به نحو احسنت حل میکردم. مهمترین نکته حفظ روحیه در شرایط سخت بود.

علی انصاری درمورد تجربه روز کنکورش گفت :

سخت ترین بخش کنکور برای من خواب شب بود که خیلی بد خواب شده بودم و خواب کمی داشتم و باعث شد روز آزمون کمی خسته باشم با این وجود توانسته بودم استرس خود را کنترل کنم و استرس زیادی نداشتم.
در جلسه هم از تکنیک ضربدرمنها استفاده کردم و دور سوالهای وقت گیر علامت زدم برای برگشت مجدد و سوالات وقت گیر را مشخص کردم تا در صورت امکان به سوالاتی که امکان حلش هست مجدد برگردم.

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.